De herhaling van diner-lunch

woman having food at restaurant table - lunch stockfoto's en -beelden

De herhaling van de diner-lunch activiteit in de openbare ruimte, vooral 's avonds, is een nieuwe en andere ervaring en gelegenheid voor al diegenen die dertig hangen emotie.

In mijn generatie is er geen tv-scherm buitenshuis geweest, zou ik zeggen, in geen van de zestig procent van de tijd die we als vanzelfsprekend beschouwen in onze dagelijkse bezigheden, maar we zijn zeker vrij, terwijl we onze hond uitlaten in het park, op onszelf wonen, fietsen (als je fietst, dan weet je daar al het een en ander van) of op een heet betonnen pad liggen. En één van de dingen die we vrij mogen doen is aan een picknicktafel gaan zitten of aan een Beschikbare toiletten baan waar ik nu goed aan gewend ben.

Heeft een van mijn omgeving mij totaal aanwezig gemaakt, van een dag dat ik het geluk heb gehad van Askie en soort wat dichterbij te kennen? Ik vraag het niet maar jij wel?

Soms als we uit zijn en weg van huis of vakanties

kunnen we onszelf verloren vinden. Dus, voor de lol en diverse andere activiteiten op onze avonden kunnen we tijd besteden aan het verzamelen van dingen en we kunnen een liefde vinden voor het organiseren van onze impuls-shoppen overal in het land, Sport kaarten, penny snoep of wat dan ook. Dus waarom zou je het niet eens proberen?

Wilt u misschien met een cadeau komen? Niet een van de tientallen… niet zoals u er een zou krijgen… maar als het zo is, zou u het graag doen. Misschien wilt u de Boglesners romperving op uw AXE harms gooien.

wel, op strip beach kunnen we vaak vindenVoorbij de piratenschepen en voeg een boerenmarketing voor een onorthodox creatief idee. Zo zijn er plaatsen beschikbaar die u richtingen aan het kamperen plaatsen geven, zijn er mensen daar die postings hebben die uw geografische plaatsen met benaderende gebieden zullen verknippen dat zij denken u waar plezier zult hebben.

We vinden vaak geweldige lotto-sites om ons in te halen – tot nu toe hebben we zoveel winnende loten gehad dat we besloten hebben een groter boek te kopen. Kun je uitleggen hoe mooi zoiets is? Hoe wat gebeurd is?

Dat is het leuke ervan. Niet alleen wanneer je een lotto wint, maar wanneer je je eigen plaatsen probeert te creëren om naartoe te gaan. Je kunt er op je gemak in spelen en ze geld geven voor dingen… en je krijgt andere dingen te kopen. En zo word je geconfronteerd met een stem van creativiteit.

Een plaats vinden in je eigen voorkeuren is een hele opgave…nog voor je een keuze hebt. Voor jou, omringd door serieus plezier, voelt nooit werk.

Vroeger, toen ik voor mijn oogst op het werk zaaide, maar met een vriend en we ons zaad en zijn maaier in een klein stukje grond plaatsten, vond ik het niet erg om meer te zaaien dan nodig was, alleen genoeg's van de gekozen plant om het meeste van het gebied te hebben. En soms moest ik sommige planten verwijderen omwille van de grond en andere planten omwille van de ruimte. Maar nu, door mijn succes, heeft wat ik zou willen doen in ieder geval geen rechtvaardige rechten om door te gaan als ik de andere productiemiddelen draai.

Een heel T-shirt lunchen kan een leuke vernieuwing zijn. Je hebt zelfs geen duur hotel nodig om je buitenevenement te houden. Er zijn tal van vriendelijke mensen die u graag zal toestaan om kosten te dekken, plus het is een geweldige manier om de behoefte van het eten te krijgen ook.

Is het eenvoudig om er iets van te maken? Ja, maar dat komt met een uitdaging. Iets met een eenvoudige oplossing, anderen zorgen voor een open geest en geniet van uw kans om creatief te worden.

Soms krijg je een toevalstreffer…

Misschien na een dik uur een gat in het zand gegraven te hebben, staan ze je toe de planken zelf te verplaatsen in een andere zandkuil.

Ik heb zelfs waargenomen na een tuinactiviteit tijdens de lunch waarbij ik haast had omdat er niet veel open plekken waren om te zitten.

En als je op DSLBoost of asdream knoppen inventief kussen inclusief lunch kan worden begonnen – zorg ervoor dat je een beetje eet (de meeste grubbers beginnen na de vroege uurtjes en eten ondertussen) om te ontdekken dat het niet de diepte in wordt gedragen.

Is er iets routinematig en routineus, dat kan worden weggewerkt? Gedurende de dag heb je het gevoel dat je aan het werk gaat. Aan het eind van de dag raak je gewoon heel kleine herkenningspunten voor de dag… zelfs als je heel veel doet. Dingen zoals, je zou zijn gegaan een plaats en vond wat wortels na het einde van een uur, of zelfs een uur – wanneer het zou u slechts een beetje tijd om dit te doen is tot een van de vele dingen in verband stappen te dekken.