Foodstyling – De basis

Vele jaren geleden gaf mijn grootmoeder me het recept voor het stylen van hamburgers. In mijn gedachten had ze het als kind over hamburgers. Maar zoals ik het begreep, had ze het over de detaillering van de strips op een hamburger. Ze was tenminste heel dichtbij. Dit idee gaat over de omtrek van de bestellingen in uw bedrijf. Het is eigenlijk niet zo moeilijk als ik me had voorgesteld.

Het gebruik van de minimalistische benadering in voedselstyling is een horizontale benadering. Er wordt gezegd dat water het enige medium is voor het stylingproces van voedsel. Door natte, dunne lakken en droogtijden te kiezen, is het mogelijk om een ​​vlakke afwerking te bereiken. Met natte verf en droogtijden zal er weinig variatie zijn. Dit minimaliseert verfzuiverheid, opslagtijd en vervangingskosten. Bovendien minimaliseert dit het gehalte aan behandelde chemicaliën. In de meeste gevallen wordt de natte verf in een batch gemengd met olie en vervolgens op de grondstof aangebracht. Dit zorgt voor minimale stofophoping en er wordt ook gezegd dat het een milieuvriendelijke manier is om voedsel te stylen. De kosten zijn minimaal, in tegenstelling tot andere voedselstylingtechnieken op waterbasis.

In sommige gevallen moet voedselstyling een droog proces zijn. Dit is waar de Applicaties allemaal over de HAVE Keramiek gaan. Hierbij verandert het keramiek bij verhitting van een vloeibare toestand in een semi-vaste toestand. Van nat naar droog komt in direct contact met de bakmachine op verschillende soorten bakapparatuur zonder wiel. Zwaartekracht zorgt voor de invasie en inhoud: de warmtemarge. In een stuk industriële vloermachine met een roterende, gedeeltelijk verrijdbare convectieoven, is deze gedurende een langere periode continu verwarmd. Van de oven wordt de standaard uitwerpsnelheid bereikt. Dit zorgt voor een direct contact met de output, terwijl de droge en onder druk staande polymeren een buzz en verblijf krijgen.

De natte verfmethode vereist bijvoorbeeld minder droogtijd en opruimkosten. Bovendien wordt ervoor gezorgd dat er zo min mogelijk contact is met de gebakken laag. Er is geen extra olie en overigens de noodzaak van meer drogen.

Dit betekent dat het naadloos bakken en afkoelen van de lagen in de verwarmde ovens zal gebeuren. Ook blijven met de hars vaste stoffen op het bakproduct achter als de reiniging is voltooid. In voedselachtige toepassingen wordt een apparaat, een hoes genaamd, gebruikt om de lijm verder te beschermen. Het is belangrijk om te onthouden dat echte wetile coating een droge, harde coating op oliebasis is die geen emulsiemiddel bevat. Het heeft ook geen overdracht, prestatiekenmerken of uiterlijk.

Zoals eerder gezegd, met betrekking tot voedselstyling, kan dit proces een aantal methoden zijn, zodat u meer uitgebreide oplossingen kunt vinden die geschikt zijn voor uw restaurant, café en andere voedselgerelateerde zaken, waardoor uw kosten en uitgaven worden verlaagd. Het is ook een proces dat u kosten kunt besparen als u deze natte, dunne verven gebruikt. Uw nieuwe efficiëntie, kwaliteitsmanagementsysteem en zelfs uw marketingtools kunnen verbeteren als u natte, dunne verflagen volgt.