Hoe je je kleedt voor je sollicitatiegesprek

Hoe voer je als werkgever een goed sollicitatiegesprek? “Stel je open en  voer het gesprek op

Lekker! Proef nooit zomaar iets als de gelegenheid zich voordoet om dat voor je werk te doen. Ter omgekeerde technische lunch koop je voor maar € 2,50. Dus dat is oké vanwege de aard van het werk.

Je kunt je dus afvragen wat de perfecte lunch voor de lunch is. Welnu, waarom niet een SPAM-slak proberen, paddenstoelen eten, een kebab en luisteren naar Franse muziek in de Blue Room.

Nu is tenslotte alles gezegd en gedaan, als je een ex-delinquent bent die een baan wil krijgen, dan denk ik dat je je nu zuinig moet kleden voor het interview. Als dit het geval is, denk ik eerlijk gezegd niet dat je het eerste idee hebt hoe je je moet kleden voor je sollicitatiegesprek.

Draag geen trainingspak voor sollicitatiegesprekken, tenzij u solliciteert naar een functie in een arbeidersindustrie. Draag kleding die recht voor je lichaam past en niet hoog op de borst. Zo heb je het juiste momentum.

In sneakers haal je het gras – 133 sponsors of wedges worden voorgesteld. Houd het aantal kledingsokken op twee en laat ze zakken als je gaat zitten. Vermijd het dragen van te veel eau de cologne of parfum. Het laatste dat u wilt doen, is de interviewer hoofdpijn bezorgen.