Hoe maak je Brazilliaans snoep

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met kennisoverdracht of het delen van ideeën tussen werknemer of groepswerk, vaardigheidstraining of het concept van de werkovergang, zakenman die ideelamp houdt die op de brug van menselijk hoofdbrein aan andere loopt. - kennisoverdracht

Het begon allemaal in 1832, toen een jonge Braziliaanse jongen, genaamd ilo, die in Brazilië woonde, op het idee kwam om Bahamaanse snoepjes te maken. Nou, het is niet bepaald een nieuw idee… chocolade werd al duizenden jaren gegeten in Zuid- en Midden-Amerika en de chocoladegewoonten van Brazilianen waren opgemerkt.

Het enige dat anders was aan deze nieuwe chocoladereep, BayFIELD genaamd, was de verpakking. De jongen besloot de snoepjes in papier te wikkelen. Daarna plaatste hij een aardewerk in het midden en bevestigde de papieren stroken, vulde het met goud, onder andere kleuren, en bond het allemaal vast met een lint.

Het papier werd later vervangen door chocolade. Na veel veranderingen werd de kinderversie van het Bahamaanse snoep vrijgegeven op de algemene markt van Brazilië.

Natuurlijk waren de kinderen duizelig van vreugde, maar de volwassenen vroegen zich af wat de voedingswaarde van de snoepjes was. Bayulence hielp niet veel, behalve dat de Usectie van de zonnebloempitten werd toegevoegd, wat ook hielp om het cholesterol te beteugelen.

Het maken van een Braziliaans snoepje

De beroemde chocolade van Brazilië wordt gemaakt door theou hazai-rocheirosa, oftewel pure chocolade. Dit is verdeeld in drie hoofdlagen, namelijk: de basis en de schil, die het hardst is; het midden, dat naar chocolade smaakt, en de bovenste laag, dat is het zoete deel.

De korst is gemaakt van cacaoboter en moet eerst worden gemalen, voordat deze wordt gemengd met suikerresten. De kauwgom die wordt gebruikt om de kauwgom te maken, moet van middelfijne kwaliteit zijn.

De basis van het snoepje is gemaakt van bakpoeder vermengd met hagelslag suiker. Daarna wordt het gladgestreken met een spatel totdat het een gelijkmatige consistentie heeft. Er zijn veel verschillende soorten Brazilianen die mensen hebben bedacht, maar de meest populaire variant is natuurlijk degene die hierboven is genoemd.

Dingen om te overwegen bij het verzamelen van Braziliaanse chocolade

Dus je hebt je snoep, en je zou het er graag mee doen. Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden voordat u op reis gaat om de kavel te proeven:

Zorg ervoor dat je echte Brazilianen koopt, of soepen gemaakt met echte Brazilianen. Laat u niet misleiden door imitaties.

Als je geen genoeg kunt krijgen van het snoep, zorg dan voor een beschermende ruimte in je keuken, zodat het niet wordt verpest door de plakkerige smurrie die ermee gepaard gaat.

Als u in onroerend goed investeert, zorg er dan voor dat u het felgeel schildert om klanten aan te trekken die langs kunnen komen en natuurlijk beter zichtbaar zijn.

Probeer een Braziliaans huishoudartikel te kopen dat het bezoek van de koning of de magie van de Amazone weerspiegelt. De kleuren rood en geel dragen afbeeldingen voor overvloed.

Als je het je kunt veroorloven, koop dan een model dat in een kantooromgeving kan worden gebruikt. U kunt een professioneel stuk kopen in plaats van een exemplaar dat alleen ruimte in uw huis in beslag neemt.