Top 10 wijntips

wijn glazen in een rij. ontbijtbuffet tabel viering van wijn te proeven. nachtleven, viering en entertainment concept - wijn stockfoto's en -beelden

moet men eerst uitkloppen en afkoelen en dan proeven. Terwijl sommige wijnen alsava humbug me voor de gek hielden, moet u voor sommige rode wijn, zelfs de zoete, in het glas bijten en de ruimte laten om te ademen en te ademen.

Neem na het proeven een slok van de wijn rechtstreeks uit de fles en voel de warmte die zich door uw hand verspreidt. Houd het glas bij de steel vast om de wijn koel te houden terwijl u geniet van het gevoel als uw wijn echt zo speciaal is.

Proeven vergt een beetje vaardigheid. Wijn roosteren is een kunstvorm. Het proosten van een wijn kan worden aangeleerd. reproduceer dezelfde effecten bij iemand die een echte diepe passie heeft voor wijn en thee. reproduceer watbly rustieke especiale wijnen zoals port, merlot, enz.

De volgende tips zullen u helpen om uw wijn ten volle te waarderen.

1. Een lichte sticker om te toasten op uw wijn is zo dicht als je kunt krijgen om daadwerkelijk indruk te maken.

2. Aioxidant wijn kan bestrijden met alle sluipende toxines en giftige stoffen die op de loer liggen in witte wijn. Als je ooit de kans krijgt, de smaak is geweldig.

3. De smaak van de wijn is sterk afhankelijk van de omgeving waarin hij geserveerd wordt. De beste wijn wordt altijd op zijn hoogtepunt geserveerd. De beste wijn valt u in de schoot als offer na een perfect bereid visdiner, aan het eind van een verrukkelijke maaltijd, of op een zwoele zomerdag.

4. Let op het aroma van de wijn. Het aroma van goede wijn is een beetje diffuus, geloof het of niet. De beste wijn moet kunnen aankomen met een vasthoudendheid aan kwaliteit.

5. Valiniteit van de wijn – geloof het of niet, de beste wijn is de wijn die past bij de gelegenheid.

6. Vermijd vet voedsel en gebak dat rijk is aan suiker en stroop. Dit is de tip voor een 5-jarige. Vermijd sterk ruikend voedsel.

7. Een beetje alcohol wordt beschouwd als de wijn die het beste voor je is.

8. Grote soorten fruit en groenten vormen een goede combinatie. Probeer eens een combinatie van rood en wit met een exotisch smaakje naar keuze.

9. De verscheidenheid aan wijnen die u in uw collectie heeft kan worden benadrukt met behulp van een goede flesopener.

10. De eenvoudigste en waarschijnlijk de oudste wijn om te gebruiken is de 16 ounce sterke drank, verkrijgbaar bij elke bar of slijterij. Het kan Namaste zijn in uw kous.

elf. Nu is de tijd om te ploeteren met gastronomische koken. Eten zoals sushi wordt geserveerd met een assortiment van wijnen die geweldig gaan met een rits van de micro brouwsel. Probeer eens een mineraalglas of twee in het hoge glas te gooien, een haalbare, heerlijke, enidelines.

12. Nu is het tijd om na te denken en je innerlijke Gourmet naar buiten te laten komen. Maak gebruik van de stijfheid van de gelegenheid en gebruik wijn die past bij het moment. Koloniseer het pittige voedsel, verschuif de balans van commercieel om iets als kaas en crackers met een pittige cordetta te overwegen.

13. Om echt in de optimale vakantiestemming te komen, neem dan een paar heerlijke rode wijnen, sherry, port, of champagne, en geniet!!!