Waarom je erbij moet zijn

Wij geloven dat geen twee velden hetzelfde zullen zijn op onze boerderij, we zijn boeren, boeren, boeren en alles daartussenin. We doen echter niets dat groter is dan een klein bordje in het veld. Het land dat we als boerderij gebruiken, is eigenlijk iets anders dan wat de naam doet vermoeden; het is een oud stuk land, wat ons veel speelruimte biedt. Elke dag krijgen we een clausule van ons contract die we moeten volgen die ons niet duidelijk is wat we moeten doen of we moeten in staat zijn om de juridische status van het product volledig uit te leggen.

We zeggen dat we geen toegangscontrole zijn, als je gelooft in die nare dingen die ingangscontrole worden genoemd, dan heb je het mis. Zodra het moment van binnenkomst plaatsvindt, wordt elk product dat ons land binnenkomt eigendom van het zaadbedrijf, maar al onze gewassen zijn voor ons gereserveerd. U zult zich afvragen waarom dat zo is; ten eerste, omdat we geen concurrenten hebben en ten tweede wil ik zeggen dat hoewel we geen concurrent zijn, we geloven dat we het niet erg zullen vinden als een ander bedrijf in het handboek staat, wat gebeurt met alle andere bedrijven in onze markt .

Met andere woorden, er zijn geen grenzen aan wat we doen en ik heb gezegd dat we, om het volledige potentieel en succes van ons bedrijf te realiseren, open moeten zijn en andere bedrijven en individuen in staat moeten stellen om op hun eigen manier te bewegen als het bedrijf klimaat gaat door. Dat is wat ik de "groene droom" van de landbouw in Zeeland noem en als jij die dromen ook hebt dan kun je contact met ons opnemen via het eenvoudige contactformulier op een willekeurig mailboxnummer of een website in de zoekmachines zetten.

Er zijn bepaalde methoden waarvan ik denk dat ze u de mogelijkheid zullen doen overwegen om ons uw nieuwe onderneming in de landbouw te zijn, om te denken dat het mogelijk is voor twee mannen om een ​​bedrijf te runnen. Met de groeiende bevolking en groeiende mogelijkheden van die zogenaamde "economie" en mensen die meer geld in de landbouw steken dan ooit tevoren, geloof ik dat veel mensen het als een investering moeten zien.

We hebben een paar websites gebouwd die alles wat je doet gemakkelijk en betrouwbaar voor je kunnen maken, je vindt op onze pagina de aanduiding voor vrije leden, waar we al het allerbeste trainingsprogramma in onze branche hebben en het ongelooflijke vermogen om lid te worden een enig waardevol virtueel lidmaatschap.

U hoeft geen technische kennis te hebben om het begrip hard te maken. Voordat we iets zeggen dat u een initiële investering moet doen, leest u dit eerst:

We bieden alleen eenvoudige internettools en -services die de gemiddelde boer kan bouwen zonder technische vaardigheden. U specialiseert zich in slechts drie termen: marketing, geavanceerde zoekmachineoptimalisatie en persoonlijke online verkoop met behulp van een van onze ontwikkelde recepten voor promotionele verkoop op meerdere niveaus . Deze drie activiteiten zijn eenvoudig genoeg om te leren en zijn zeer uitdagend en toch erg plezierig. U zult altijd leven voor de volgende gelegenheid om deel uit te maken door onze website te bezoeken.

Om te beginnen gebruikt u de standaardprincipes van uw bedrijf in uw voordeel die door elke zakenman worden gedaan. Hier moet u andere zakenmensen adviseren over het beheer van uw boerderij voordat u ze vertelt wat u aan het doen bent. De waarheid is dat als je een succesvolle reis wilt bouwen, je duidelijke communicatie moet hebben om interactie te krijgen die gunstig is voor je visie.

Dat betekent dat terwijl je advies geeft, die mensen je niet zullen zien als een expert of iemand die praat, maar als een expert of een persoon die bereid is iets te doen vanwege de waarheid die je hen vertelt. Als u biologische groenten verkoopt, moet u uw certificeringen, uw tankerbezoeken, Trainingshops-kennis hebben om een ​​verkoop te krijgen, en dit alles moet u met anderen kunnen delen.

Als je een pick-uptruck hebt of zelfs mensen vertelt om gewoon een ritje te huren, wanneer je ofwel de gunst nodig hebt of je dezelfde persoon hebt gebeld of een bepaalde tijd wilt besparen, moet je dat hebben, doe jezelf dan een plezier en laat je niet andere mensen zien je gesloten deur als een andere manier om in de markt te snijden.

We kunnen onze klanten ervan overtuigen dat wanneer iemand iets nodig heeft, ze ons bedrijf moeten gebruiken, maar ze zijn niet alleen beperkt tot voedsel, maar ook schoonmaakdiensten, gezondheidszorg, juridische, optische apparatuur, ongediertebestrijding, communicatiediensten, onroerendgoeddiensten , SEO-diensten enzovoort. Daarnaast kunnen we ook andere diensten verkopen, zoals arbitrage, mechanische en elektrische levering, distributie, computeroplossingen, enz. Na zorgvuldig werk met het beheren van de grootboeken, dagelijks papierwerk en het volgen van zelfs een andere harde ethische lijn aan al onze klanten die eerlijk en oprecht zijn betrokken bij de gezondheidszorg van de gemeenschap.<|target|proximity|conversation|…….

Overzicht

Bowl voelt dat het leven erg kort is. Ik zal u weer van dienst zijn, dus wees geduldig tijdens werkuren.